Ilolla kesään ja tulevaan!

Ilolla kesään ja tulevaan!

mennessä | kesä 17, 2024 | Työelämän kehittäminen | 0 Kommenttia

Blogi: 17.6.2024 Merja Hynynen & Sari Marita Ikäheimo

Koulut ja muut opinahjot ovat päättäneet lukuvuotensa. Myös me, Elävää Työelämää – sivustolla, siirrymme kesätunnelmiin. Edellisen kesän malliin julkaisemme juhannuksesta alkaen kesäblogeja joka toinen maanantai. Kuluneen kauden aikana saamamme palaute on ollut erittäin kannustavaa. Se on saanut silmäkulmiin ja suupieliin ilon ryppyjä. Olemme keränneet ajatuksianne Elävää Työelämää – sivustosta sanapilveen. Kuva kertoo, että sivustomme sisältö on ollut hyödyllistä ja inspiroivaa.

Elävää Työelämää sivusto on versonut tämän kevään aikana ihan uutta, sillä meillä on ollut ilo esitellä tuoreita väitöskirjoja ja kirjauutuuksia. Kaikki kevään kirjailijoiden ja tutkijoiden kirjoittamat esittelyt LÖYDÄT TÄÄLTÄ. Olemme havahtuneet siihen, kuinka paljon hyviä työelämään liittyviä uusia tutkimuksia ja kirjoja onkaan ilmestynyt. Ne kaikki ansaitsevat ehdottomasti tulla luetuksi ja hyödynnettäväksi työn arjessa.

Haluamme tarjota jatkossakin helposti löydettävän foorumin työelämä – blogeille ja uutuuksille. Niistä voimme saada monipuolista ja arvokasta tietoa työelämän kehittämiseen ja johtamiseen liittyen. Tieto – erityisesti ajankohtainen tieto – on ”kultaakin kalliimpaa” ja sitähän sivustolta löytyy. Blogien ja uutuuksien kautta on mahdollisuus päästä käsiksi tietoon työelämän trendeistä, uusista käytännöistä ja ajankohtaisista ilmiöistä – helposti. Meille tarjoutuu mahdollisuus pysyä ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu organisaatioiden sisällä ja ympärillä. Uutuuksista on jo muodostunut monille kirjalista, josta löytyy tarpeellista ja mielenkiintoista luettavaa. 

Toivomme Elävän Työelämän blogien tarjoavan edelleen vinkkejä ja parhaita käytäntöjä johtamis- ja työelämän kehittämistyöhön liittyen. Voimme kaikki oppia uusia, tai vahvistaa olemassa olevia tapoja tehdä työtä sujuvammin, mielekkäämmin ja tuloksellisemmin. Toivomme, että työhyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvät aiheet auttavat ylläpitämään tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Vinkit stressinhallintaan ja henkisen hyvinvoinnin tukemiseen ovat arvokkaita – meille kaikille. Blogit inspiroivat meitä ajattelemaan luovasti ja etsimään uusia ratkaisuja.

Julkaisut ovat haastaneet myös käymään keskustelua ja jakamaan kokemuksia. Niin kirjoittajat kuin lukijatkin voivat kommentoida ja osallistua keskusteluun, mikä mahdollistaa verkostoitumisen muiden ammattilaisten kanssa. Tähän tilaisuuteen kannustamme tarttumaan jatkossa entistä rohkeammin.

Toivotamme jokaiselle omannäköistä kesää!

Kirjoittajat, sivuston perustajat ja ylläpitäjät, Merja ja Sari Marita, ovat kokeneita työelämän kehittämisen ammattilaisia. Heitä voit lähestyä niin työelämän kehittämiseen liittyvissä asioissa tai kun kaipaat tukea oman ajattelusi selkiyttämiseksi. Merjan palveluihin voit käydä tutustumassa VOIMAksi – sivuilla  ja Sari Maritan palveluihin SopuSointu Hyvinvointipalveluissa.